Salaris-administratie

Lees meer

Personeels administratie

Lees meer

Advies en beleid

Lees meer

Interim management

Lees meer

Over ons

Na vele jaren te hebben gewerkt in de financiële administratie en de loonadministratie bij gerenommeerde (wegen)bouwbedrijven heeft Machiel Wouda in 2000 de stap genomen naar het ondernemerschap en is ‘Bouwlonen-Zwolle’ opgericht. Vanuit ‘Bouwlonen-Zwolle’ heeft Machiel zijn ervaring en specialistische kennis van de complexe loonadministratie in de bouw ingezet voor de serviceverwerking van zijn klanten.

Door groei van de onderneming was er behoefte aan ondersteuning. Machiel vond deze in de persoon van Bianca Kroontje. Bianca had in 2006 het administratiekantoor ‘Kroontje-SOD’ opgericht, waarin zij naast de serviceverwerking van de salarisadministratie, opleidingen verzorgde voor de personeels- en salarisadministratie. Daarnaast gebruikt zij haar kennis om op interim basis werkgevers te begeleiden en te ondersteunen in de personeels- en salarisadministratie. 

Beide ondernemers gingen een samenwerking aan. Eerst nog vanuit hun eigen onderneming, maar na een tijd van goede samenwerking zijn beide ondernemingen gefuseerd en overgegaan in Loonkwadraat.

Met de oprichting van Loonkwadraat is de onderneming uitgebreid met een derde partner, Michel Kroontje. Vanuit de financiële administratie heeft hij zich gespecialiseerd in de personeels- en salarisadministratie en door zijn kennis op het gebied van belonen (HRM en salaris) te combineren met zijn financiële kennis, is hij sparringpartner voor ondernemers. 

Loonkwadraat nu: Loonkwadraat is uw partner voor de administratietaken op het gebied van personeel en salaris. Wij verwijzen u graag naar de betreffende pagina op onze website voor meer informatie:

  • Salarisadministratie
  • Personeelsadministratie
  • Advies en beleid
  • Interim management

Maar ook voor bijvoorbeeld competentiemanagement, functieprofielen, strategisch HR jaarplan, cursus leiding geven of werving en selectie kunt u contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag en brengen u, waar nodig, in contact met de juiste professional.

Met vriendelijke groet,

Team Loonkwadraat

Machiel Wouda
Specialist salarissen
Salaris, WKR en Financiën

Bianca Kroontje
Beloningsadviseur
Salaris, Arbeidsvoorwaarden en Casemanagement

Julienne Vosselman
HR-Adviseur
HR-Management, Arbeidsvoorwaarden en Casemanagement

Michel Kroontje
Beloningsadviseur
Salaris, Arbeidsvoorwaarden en HR

Ward Kroontje
Part-time Administratief medewerker
Student HBO-HRM